Libanesisk catering i Stockholm

Libanesisk matlagning har tagit Sverige och Stockholm med storm och det finns många restauranger som erbjuder catering för att du som kund ska kunna ta del av denna fantastiska mat-skatt oavsett var du är. Det spelar ingen roll om det är ett stort bröllop eller en mindre fest utan en restaurang som erbjuder libanesisk catering kommer att ställa upp och hjälpa till. En Ledande libanesisk catering Stockholm gör att det känns lyxigt när du får maten serverad. Vid många stora tillställningar är det stressigt nog med allt som ska göras och att då få maten serverad till sin tillställning är fantastiskt.

Libanesisk catering i hela Stockholm

Det spelar ingen roll var i Stockholm du bor, det finns möjlighet till att få njuta av Libanesisk mat ändå. Har du aldrig provat libanesisk mat så är det hög tid att testa. Något som är vanligt i libanesisk matlagning är att äta så kallade meze. Det går att beskriva som libanesisk tapas då det är massvis av små rätter som du ofta äter med bröd. Det är röror av aubergine, köttröror, fyllda zucchini och så vidare i nästan oändligheten. Det äts ofta med att man plockar lite till sig vad man är sugen på och det är bra för att ofta får olika personer runt bordet sina egna favoriter och då kan man ta lite mer av sin egen favorit. Såklart finns det också hummus i överflöd.

Ursprunget till hummus är oklart

Varifrån hummus kommer är oklart. Pratar du med en libanes är det självklart att denna kikärtsröra kommer ifrån Libanon. Pratar du med en Israel så är det lika klart att den uppstod där. Oavsett så går det inte att förneka hummusens betydelse för mellanöstern. Det äts till allt och en måltid utan hummus är ingen riktig måltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *